inLuxe heeft in 2014 het Webshop Keurmerk ontvangen. Hiermee heb je als klant nóg meer zekerheid dat wij alles in het werk stellen om je bestellingen zo correct mogelijk te behandelen.

Klik hier voor onze officiele vermelding

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

Een betrouwbaar keurmerk betekent dat:

  • alleen de keurmerkeigenaar bepaalt wie zijn keurmerk op een product of dienst mag voeren,
  • duidelijk is waar het keurmerk voor staat,
  • duidelijk is waar een product of dienst aan moet voldoen om het keurmerk te mogen voeren en dat het keurmerk controleert of een product of een dienst dat een keurmerk voert wel echt voldoet aan die eisen
  • gecontroleerd wordt of al die informatie over een keurmerk wel openbaar is, dus gemakkelijk te vinden voor jou als consument

Kijk voor meer informatie op www.consuwijzer.nl

In tegenstelling tot sommige andere keurmerken is Webshop Keurmerk onafhankelijk en alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

Meer informatie vind je op de website van Webshop Keurmerk

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk