Garantie

Het artikel is defect geleverd

Neemt u s.v.p. zo spoedig mogelijk, echter binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, contact met ons op. Onze klantenservice zal uw melding verder afhandelen.

Het artikel is defect gegaan - garantievoorwaarden

Wettelijke garantie
Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Naast de wettelijke garantie is ook de normaal te verwachten economische levensduur van het artikel van belang; het ene product gaat natuurlijk langer mee dan het andere.

Uw rechten tijdens de garantieperiode
Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we altijd naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie of een nieuw artikel. Is het probleem met het artikel uw eigen schuld of is het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Dan vervalt het recht op gratis reparatie of een nieuw artikel.

Klacht melden - garantiebewijs
Uw bestelnummer is tevens het garantiebewijs van uw aankoop. Wanneer u aanspraak wilt maken op de garantie kunt u dit nummer opgeven aan onze klantenservice. Onze klantenservice zal uw melding verder afhandelen.