terug naar het artikel
home > lloyd attree and smith

Lloyd Attree and Smith

Lloyd Attree & Smith is opgericht in 1857 in Shacklewell Lane, Dalston, in Oost-Londen.

 
Tijdens de jaren 1850 en 1860 groeide het bedrijf in Londen uit tot een toonaangevende fabrikant van shirts, dassen en strikken. Het bedrijf was gelijktijdig ook vernieuwend en bracht onder de handelsnaam "Nogatco" (het woord 'Octagon' andersom gespeld) de uitvinding van de octagonale (= achthoekige) zijden das op de markt. Deze uitvindig van de heer Lloyd kwam er op neer dat een das op 8 verschillende manieren kon worden gestrikt en er daardoor steeds een ander design kon worden getoond. In die tijd - gezien de kosten van een zijden das - een uitkomst!
 
In de jaren 1970 en 1980 heeft het merk zijn historische roots een beetje losgelaten en zich wat moderner gepresenteerd als "Lloyd Menswear". Begin jaren tachtig heeft de family Lloyd het bedrijf van de hand gedaan; de nieuwe eigenaar heeft het helaas niet succesvol weten te maken. Vervolgens heeft - in 1987 -  de Roberto Group het merk overgenomen. 
 
Sindsdien is de merknaam Lloyd Attree & Smith weer in ere hersteld en is de focus weer terug naar waar het ooit groot mee is geworden: shirts en dassen uit het klassieke gamma met toevoeging van bijpassende produktlijnen zoals klassieke nachtkleding en kleding accessoires.
 
Vandaag de dag is Lloyd Attree & Smith (vooral in de UK) een vertrouwd merk. inLuxe biedt - als enige in Nederland - een flink deel van deze collectie.

de producten van Lloyd Attree and Smith vindt u in de volgende categorieën:

 

terug naar het artikel
SERVICE
Retouren
Uw privacy / AVG
Veel Gestelde Vragen
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
OVER ONS
Contact
Over inLuxe
Partners
Klantenservice
Stuur Email
BESTELLEN
Bestelprocedure
Telefonisch Bestellen
Wijzigen Of Annuleren
Verzenden, Verzendkosten
Verzenden Naar Buitenland
GARANTIE
Uw garantie
Retourneren
Webshop Keurmerk
LINKS & PARTNERS
Partners
inSilk - inGlamour
inForet - inShops
naar website
voor mobiel